May

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen "Meslek Lisesi Öğrencileri Hayata Dokunuyor" projesi kapsamında okulumuzun Gazetecilik ve Radyo Televizyon alanı öğrencileri ilkokullarda öğrenim gören miniklere fotoğraf makinesi ve kamera kullanımı ile ilgili eğitimler vermeye devam ediyor. Etkinlikler kapsamında bu kez öğrencilerimiz Balaban İlkokulu ve Nusretiye İlkokulu öğrencileriyle buluştu.

Mrt

Öğrencimiz Zeynep Özer Kocaeli Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 40 kiloda hem sağ hem de sol bilekte 1. olarak 2 altın madalya kazandı. Öğrencimizi ve beden eğitimi öğretmenimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında anma programı düzenlendi.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen "Meslek Lisesi Öğrencileri Hayata Dokunuyor" projesi kapsamında okulumuzun Gazetecilik ve Radyo Televizyon alanı öğrencileri ilkokullarda öğrenim gören miniklere fotoğraf makinesi ve kamera kullanımı ile ilgili eğitim verdi.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u anma günü kapsamında program düzenlendi.

Mrt

Okulumuz depremden zarar gören illerden gelen misafir öğrencilerin oryantasyon sürecini desteklemek ve motivasyonlarını artırmak amacıyla çeşitli psiko-sosyal destek etkinlikleri düzenleniyor.

Ara

Gazetecilik Alan öğrencileri yerel medyayı ziyaret etti.

Ara

Önem Projesi kapsamında Maşukiye Anadolu Lisesi öğrencileri ile okulumuzun Gazetecilik Alanı öğrencileri buluştu. Fotoğraf çekmeye ilgili öğrencilere Gazetecilik Alan Şefi Şahnaz CİVELEK tarafından temel düzey fotoğrafçılık eğitimi verildi.

Ara

Demirören Haber Ajansı (DHA) Kocaeli Muhabiri Alişan KOYUNCU ve Özgün Kocaeli Muhabiri Ayşe UĞUZ Kariyer Günleri kapsamında Gazetecilik alanı öğrencileriyle bir araya geldi.

Ara

Okulumuzun Gezi Kulübü öğretmen ve öğrencieri tarafından Batı Karadeniz'in coğrafi ve kültürel güzellikleriyle ünlü Amasra ve Safranbolu'ya gezi düzenlendi. 56 öğrenci, 3 öğretmen ve Okul Müdürü İbrahim ŞEN'in katılımıyla gerçekleşen gezide öğrencilerimiz hem eğlendi hem de öğrendi.

Kas

Okulumuzda her ay öğrecilerin ders içi ve dışı örnek davranışlarının değerlendirildiği "Ayın Öğrencisi" etkinlikleri kapsamında Ekim ayı faaliyeti gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin ve velilerinin davet edildiği programda velilerimize öğrencilerin başarısından dolayı teşekkür edilerek sertifika takdim edildi.

Ekm

Okul Aile Birliği okulumuz idarecileri, öğretmenleri ve velilerin katılımıyla okulumuzun konferans salonunda gerçekleşti. Yönetim ekibine Hamit Güler başkanlığında 5 kişi oy çokluğuyla seçildi.

Ekm

Okulumuzda davranıştan sosyal sorumluluğa dek birçok kategoride her ay seçimi yapılan başarılı öğrenciler Ekim ayı için de belirlendi.

Ekm

Okulumuz ile Leyla Sarıgöl İlkokulu arasında yapılan "Farkında Ol Deneyimle Projesi"nin ikinci ayağı tamamlandı. Proje kapsamında okulumuzun Gazetecilik Alan Şefi ve alan öğrencileri paydaş okula misafir oldu.  Mesleki beceriler kapsamında 4. sınıf öğrencilerine yönelik fotoğraf çekimi eğitimlerinin verildiği etkinlikler oldukça öğretici ve eğlenceli geçti.

Eyl

Okulumuzda bulunan 6 alan, hem tercih yapacak olan 9. sınıf öğrencilerine hem de velilerimize tanıtıldı. Öğrencilerimiz 24-26 Eylül tarihleri arasında e-okul sisteminden alan tercihlerini yapacaklar.