KOCAELİ / KARTEPE - Yıldız Entegre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ock

Kocaeli Üniversitesi Gazetecilik Bölümü Formasyon öğrencileri stajlarını okulumuzda yaptı.

Ock

2023-2024 eğitim-öğretim yılının birinci dönemi sonunda okulumuzda tören düzenlendi.

Ock

Yıldız Entegre MTAL ve Anadolo Lisesi, dönemi kahvaltı organizasyonuyla kapattı.

Ara

Öğrencilerimiz kariyer hedeflerini belirlemek için üniversiteleri ziyaret ediyor.

Kas

Kartepe Milli Egitim Müdürümüz Ferhat Dilek, Şube Müdürü Şükrü Şahin ile birlikte okulumuzu ziyaret etti.

Kas

Okulumuzun Gazetecilik  Alanı öğrencileri Kartepe Belediyesi’nin düzenlediği “ Söz İşin Ehlinde” konulu Gençlik Söyleşisi’ne katıldı.

Kas

Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın mimarı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikal edişinin 85.'nci yıldönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. Türk milletinin kurtuluş ve varoluş mücadelesinin en büyük kahramanını, bağımsızlık ateşini yakan ebedi komutan, eşsiz devlet adamı büyük önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ..

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda yapılan birçok etkinlikle coşkulu bir biçimde kutlandı.

Ekm

Kocaelispor Medya İletişim Uzmanı Fevzi Faruk ÇETİN ve ekip arkadaşı Enes ÖZTATAR okulumuzun Gazetecilik Alanı öğrencileriyle kariyer günleri kapsamında bir araya geldi.

Eyl

Okulumuz Yıldız Entegre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gazetecilik Bölümü 11. sınıf öğrencilerimiz ders içi etkinlikler ve kulüp çalışmaları kapsamında Gazetecilik Alan Şefi Şahnaz Civelek'in organize ettiği geziyle hem eğlendi hem de öğrendi.

Sekapark'ta başlayan gezide fotoğraf çekimi ve piknik etkinliğinin ardından müze ziyaretleri gerçekleştirildi.

May

Öğrencimiz Zeynep Özer Erzurum'da düzenlenen Gençler (B) Türkiye Birinciliği Müsabakalarında Bilek Güreşi'nde Türkiye Şampiyonu olarak okulumuzu ve ailesini gururlandırdı. 40 kiloda yarışan öğrencimiz sol kolda Türkiye Birincisi olurken sağ kolda da 4. olarak iki derece birden elde etti.

May

Okulumuzun Alanları her ay farklı bir değer konusunda etkinlikler yapmaya devam ediyor. Nisan ayında Akran Zorbalığı konusuyla ilgili sergi düzenleyen Halkla İlişkiler Alanı'nın ardından bu ay da Gazetecilik Alanı Empati konusunda afiş sergisi hazırladı. Ayrıca öğrencilerin kendi tasarladıkları dergiler de dergide yer alıyor.

May

Gezi Kulübü etkinlikleri kapsamında İzmir'e gezi düzenlendi.

May

Kocaeli okullar arası spor müsabakalarında öğrencilerimiz Melike AYVALI ve Selin Ebrar ERENSOY boksta Kocaeli gençler il birincisi olarak altın madalya kazandı.