Nis

Gazetecilik alanı öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte teleferik gezisi düzenlediler.

Mrt

Okulumuzun Gazetecilik Alanı öğrencileri, alan öğretmenleri ile birlikte SEKA kampta iftar için piknik düzenlediler.

Mrt

18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümü nedeniyle okulumuzda düzenlenen törende şehitler saygıyla anıldı.

Mrt

Öğrencilermiz Ramazan ayını karşılamak için geleneklerimize uygun şekilde etkinlik düzenlediler.

Şbt

Okulumuzda ajans haberciliği ve foto muhabirliği semineri:

Ayaz; “Bu seminerden sonra hepiniz gazeteci olmak isteyeceksiniz!”

Şbt

Kocaeli Milli Eğitim Arama Kurtarma Ekibi (MEM AKUB) 28 Şubat Sivil Savunma Günü dolayısıyla okulumuzda "Afet Farkındalık Eğitimi" verdi.

Şbt

Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'na bağlı polis memurları okulumuzda "Siber Suçlar ve Siber Güvenlik" konulu konferans verdiler.

Şbt

2024 TEKNOFEST Teknoloji Yarışmaları hakkında öğrencilerimize eş zamanlı olarak bilgilendirme yapıldı.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için "dönem sonu faaliyet haftası" düzenlenmesi kararı alındı..

Ock

Kocaeli Üniversitesi Gazetecilik Bölümü Formasyon öğrencileri stajlarını okulumuzda yaptı.

Ock

2023-2024 eğitim-öğretim yılının birinci dönemi sonunda okulumuzda tören düzenlendi.

Ock

Yıldız Entegre MTAL ve Anadolo Lisesi, dönemi kahvaltı organizasyonuyla kapattı.