TARİHÇEMİZ

2008 - 2009 Eğitim öğretim yılında Yıldız Entegre A.Ş.'nin yurt çapında başlattığı eğitim hizmetlerinin bir parçası olarak ortaya çıkan okulumuz açıldığı günden itibaren eğitim gönüllüsü kadrolarıyla gençlerimizin geleceği için çalışmaktadır.

Doğal güzellikleri ile ünlü Kartepe İlçesinin Çepni Mahallesinde (Eski Suadiye Beldesi) bulunan okulumuz öğrencilerine özverili eğitim kadrosu, modern eğitim öğretim binası, çevre düzenlemesi,  ile sıcak bir yuva olabilme iddiasını açıldığı ilk günden beri sürdürmektedir.

Okulumuzun kurulu bulunduğu 17000 m2 büyüklüğündeki arazi Kocaeli İl Özel İdaresine ait olup Milli Eğitim Bakanlığına tahsis edilmiştir. Okulumuzda eğitim öğretim binası ve öğrencilerimizin hizmetine sunulmuş açık spor alanları ile dinlenme alanları mevcuttur.

Yayın: 05.03.2013 - Güncelleme: 13.10.2023 12:53 - Görüntülenme: 2456