KOCAELİ / KARTEPE - Yıldız Entegre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: gazetecilik

May

Anaokulu 23 Nisan Etkinlik fotoğrafları, Gazetecilik Alanı öğrencilerimiz tarafından oluşturulan sergide okulumuz öğrencileriyle paylaşıldı.

Mrt

Okulumuzun Gazetecilik Alanı öğrencileri, alan öğretmenleri ile birlikte SEKA kampta iftar için piknik düzenlediler.

Kas

Okulumuzun Gazetecilik  Alanı öğrencileri Kartepe Belediyesi’nin düzenlediği “ Söz İşin Ehlinde” konulu Gençlik Söyleşisi’ne katıldı.

Ekm

Kocaelispor Medya İletişim Uzmanı Fevzi Faruk ÇETİN ve ekip arkadaşı Enes ÖZTATAR okulumuzun Gazetecilik Alanı öğrencileriyle kariyer günleri kapsamında bir araya geldi.

Eyl

Okulumuz Yıldız Entegre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gazetecilik Bölümü 11. sınıf öğrencilerimiz ders içi etkinlikler ve kulüp çalışmaları kapsamında Gazetecilik Alan Şefi Şahnaz Civelek'in organize ettiği geziyle hem eğlendi hem de öğrendi.

Sekapark'ta başlayan gezide fotoğraf çekimi ve piknik etkinliğinin ardından müze ziyaretleri gerçekleştirildi.

May

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen "Meslek Lisesi Öğrencileri Hayata Dokunuyor" projesi kapsamında okulumuzun Gazetecilik ve Radyo Televizyon alanı öğrencileri ilkokullarda öğrenim gören miniklere fotoğraf makinesi ve kamera kullanımı ile ilgili eğitimler vermeye devam ediyor. Etkinlikler kapsamında bu kez öğrencilerimiz Balaban İlkokulu ve Nusretiye İlkokulu öğrencileriyle buluştu.

Ara

Önem Projesi kapsamında Maşukiye Anadolu Lisesi öğrencileri ile okulumuzun Gazetecilik Alanı öğrencileri buluştu. Fotoğraf çekmeye ilgili öğrencilere Gazetecilik Alan Şefi Şahnaz CİVELEK tarafından temel düzey fotoğrafçılık eğitimi verildi.

Ara

Demirören Haber Ajansı (DHA) Kocaeli Muhabiri Alişan KOYUNCU ve Özgün Kocaeli Muhabiri Ayşe UĞUZ Kariyer Günleri kapsamında Gazetecilik alanı öğrencileriyle bir araya geldi.

Ekm

Okulumuz ile Leyla Sarıgöl İlkokulu arasında yapılan "Farkında Ol Deneyimle Projesi"nin ikinci ayağı tamamlandı. Proje kapsamında okulumuzun Gazetecilik Alan Şefi ve alan öğrencileri paydaş okula misafir oldu.  Mesleki beceriler kapsamında 4. sınıf öğrencilerine yönelik fotoğraf çekimi eğitimlerinin verildiği etkinlikler oldukça öğretici ve eğlenceli geçti.

Haz

Okulumuz ile Leyla Sarıgöl İlkokulu arasında yapılan "Farkında Ol Deneyimle Projesi"nin ilk ayağı tamamlandı. Proje kapsamında paydaş okuldan 4. sınıf öğrencileri 3 gün boyunca öğretmenleriyle beraber okulumuzda misafir edildi. Mesleki becerilere yönelik eğitimlerin verildiği etkinlikler oldukça öğretici ve eğlenceli geçti.

Şbt

"Okul yöneticilerinin sahada karşılaştıkları sorunları nasıl çözecekleri ya da kuramsal bilgiyi günlük sorunların çözümünde nasıl uygulayacakları noktasında farkındalık oluşturmak" amacıyla gerçekleştirilen "Güçlü Lider, İdeal Okul" zirvesi Kocaeli Ali Fuat Başgil Sosyal Bilimler Lisesi'nde Kartepe ilçesindeki eğitim yöneticilerinin katılımıyla tamamlandı. Okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri de bu etkinlikte fotoğraf ve video çekimi ile bülten hazırlama konusunda görev aldı. İşte faaliyete yönelik çıkan özel sayımız...

Ara

Uygulamalı derslere fazlasıyla önem veren alanımızda öğrencilerimiz fotoğraf çekiminden haber yazımına, sayfa tasarımından haber sunumuna dek bir çok alanda yetkinlik kazanmakta; sektörün ihtiyaçlarına cevap verebilecek kazanımlara sahip olmaktadır.